Despre noi

SC LONAMAD IMPEX SRL

Site-ul "http://magazinonline.lonamad.ro" este dezvoltat de S.C. Lonamad IMPEX S.R.L. Galati. Datele noastre de identificare sunt: 

S.C. Lonamad IMPEX S.R.L.

Adresa: Strada Brailei nr. 228, BL. E1, AP. 43, Galati, jud. Galati

Cod unic de inregistrare: RO5901556

Nr. de ordine in registrul comertului: J17/1727/1994

Lonamad Impex este este o societate cu raspundere limitata, cu capital privat romanesc integral.

Firma detine doua puncte de lucru in Braila avand o suprafata totala de 2.000 mp, situate in zone strategice ale orasului, respectiv in zona Tug Center , avand accesibilitate din toate zonele municipiului, atat prin reteaua de transport public local cat si cel privat.

Producem si comercializam mobilier de calitate cu un design modern, folosind o gama variata de materiale si culori. Realizarea produselor noastre se face atat prin productie de serie, cat si la comanda. Firma dispune de o linie tehnologica moderna si de un personal tanar specializat in productia de mobilier. Adiacent productiei de mobilier, putem realiza amenajari interioare complete pentru apartamente, birouri, spatii comerciale institutii. Comercializam prin spatiile de desfacere proprii o gama diversa de articole de tapiterie.

Realizam deasemeni produse personalizate adaptate in functie de necesitatile clientului. 

Spatiile de vanzare sunt structurate astfel incat accesul catre produse sa fie usor, pentru fiecare categorie de mobilier exista un asistent de vanzari care sa vina in ajutorul clientilor cu detalii despre materialul utilizat, dimensiunile, culoarea si caracteristicile tehnice ale produsului.

Oferim o gama larga de produse

  • Mobilier pentru living
  • Mobilier pentru bucatarie
  • Mobilier pentru dormitoare
  • Mobilier pentru alte spatii